Crimele de la Caracal: O femeie a sesizat Poliţia că a găsit haine lângă locul unde s-a căutat telefonul Luizei/ Ce indică primele analize

O femeie a sesizat, duminică, Poliţia Caracal că a văzut haine de damă în apropierea locului unde s-au desfăşurat cercetări pentru găsirea telefonului Luizei. Femeia a spus că a văzut blugi şi pantaloni scurţi.

1084 afișări
Imaginea articolului Crimele de la Caracal: O femeie a sesizat Poliţia că a găsit haine lângă locul unde s-a căutat telefonul Luizei/ Ce indică primele analize

Crimele de la Caracal: O femeie a sesizat Poliţia că a găsit haine lângă locul unde s-a căutat telefonul Luizei

UPDATE ORA 13:25 Primele analize arată că hainele ridicate de pe câmp, din Caracal, nu sunt ale Luizei

Hainele ridicate, duminică, de pe câmpul situat între Caracal şi Craiova nu sunt ale Luizei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Cu toate acestea, hainele vor fi expertizate în continuare.

În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal şi Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparţin fetei de 18 ani, din Dioşti, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o.

Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi şi una de pantaloni scurţi de damă, vor fi expertizate în continuare.

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boschete, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

Haine aruncate în boscheţi

Anchetatorii au mers, duminică, la locul indicat de femeia care a spus că a văzut haine aruncate în boscheţi, în apropierea locului unde, sâmbătă, au avut loc verificări pentru a fi găsit telefonul Luizei.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la şosea în fiecare zi să iau pe soţul meu şi de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt nişte blugi de damă, blugi, pantaloni scurţi”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Locul indicat este aproape de drumul spre Craiova, unde, într-un lan de floarea-soarelui Dincă le-a spus anchetatorilor că a aruncat telefonul Luizei, aproape la nouă kilometri de locuinţa sa.

Probele au fost ridicate de anchetatori şi urmează să fie expertizate.

 

Taguri:
caracal,
crimă,
luiza

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici