Cristian Boureanu rămâne în AREST încă 30 de zile. Fostul deputat este acuzat de ultraj, după ce a lovit poliţiştii care l-au oprit în trafic

Fostul parlamentar Cristian Boureanu va rămâne în arest preventiv încă 30 de zile ca urmare a deciziei Tribunalului Bucureşti. Prima instanţă a decis plasarea în arest la domiciliu, însă măsura a fost contestată de procurori.

7953 afișări
Imaginea articolului Cristian Boureanu rămâne în AREST încă 30 de zile. Fostul deputat este acuzat de ultraj, după ce a lovit poliţiştii care l-au oprit în trafic

Cristian Boureanu rămâne în AREST încă 30 de zile (Imaginr: Liviu Untaru/ Mediafax Foto)

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, să prelungească mandatul de arestare preventivă pe numele lui Cristian Boureanu cu încă 30 de zile, în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce a lovit poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla.

Masura magistraţilor de la tribunal este definitivă.

Anterior, Judecătoria Sectorului 1 a decis cercetarea lui Boureanu în arest la domiciliu.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie, fiind acuzat de ultraj, după ce a lovit poliţiştii care au oprit în trafic maşina în care se afla.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuzivă în urma scandalului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti, fostul deputat acuzându-i pe aceştia că l-ar fi agresat.

În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări din noaptea în care maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită pe bulevardul Aviatorilor din Capitală, pe imagini putându-se observa cum fostul deputat îl loveşte pe unul din poliţişti în zona inghinală, dar şi cum omul legii ripostează cu un pumn în zona feţei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici