Cristian Pistol: Deschidem circulaţia pe încă 15,7 km ai Autostrăzii Transilvania

Se deschide circulaţia pe încă 15,7 km ai Autostrăzii Transilvania, a anunţat, miercuri, Cristian Pistol, directorul general al CNAIR. Deschiderea circulaţiei va avea loc joi, de la ora 15:00.

1752 afișări
Imaginea articolului Cristian Pistol: Deschidem circulaţia pe încă 15,7 km ai Autostrăzii Transilvania

Cristian Pistol: Deschidem circulaţia pe încă 15,7 km ai Autostradei Transilvania

„Contractul pentru construcţia lotulul Cheţani-Câmpia Turzii a fost semnat în 26.10.2022, ordinul de începere a fost emis în 21.11.2022, iar termenul de finalizare contractual era luna august 2024. Cheţani - Càmpia Turzii este a doua secţiune a autostrăzii Transilvania pe care se deschide circulaţia în 2023, după ce în luna septembrie s-au dat în trafic cei 13,55 km dintre Nuşfalău şi Suplacu de Barcău”, a transmis, pe Facebook, directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

După deschidere se va circula în regim de autostradă, fără întrerupere, pe 133 km din A3, între Nădăşelu şi Târgu Mureş.

„Tot pe autostradă se va circula între Târgu Mureş şi Holdea, pe o lungime de 245 de kilometri, pe traseul A3 (Târgu Mureş -Turda), A10 (Turda - Sebeş) şi A1 (Sebeş - Holdea).

După finalizarea celor 9 km ai lotului lipsă al A1 (Margina - Holdea) se va putea circula continuu pe mai mult de 400 de km de autostradă între Târgu Mureş şi Nădlac”, a mai transmis Cristian Pistol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici