Cristian Popescu Piedone, la DNA

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, s-a prezentat, vineri dimineaţa, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a da detalii într-un dosar instrumentat de procurorii anticorupţie.

325 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu Piedone, la DNA

Cristian Popescu Piedone, la DNA (Imagine: Mediafax Foto)

Cristian Popescu, a fost audiat timp de două ore de către procurorii anticorupţie în dosarul privind eliberarea frauduloasă de permise auto din Argeş, edilul afirmând că a dat declaraţii ca martor în acest caz.

La ieşirea de la audiere, Cristian Popescu Piedone a declarat jurnaliştilor că a fost audiat în calitate de martor în dosarul permiselor din Argeş, în care sunt arestate 22 de persoane.

Înainte de a ieşi de la audiere Popescu Piedone, la sediul DNA au fost aduşi trei dintre arestaţii din acest dosar, pentru a fi audiaţi.

Numele lui Cristian Popescu Piedone a fost vehiculat în cadrul anchetei în care 22 de persoane, printre care poliţişti de la Serviciul Permise din Argeş, au fost arestate, pentru eliberare frauduloasă de documente.

În urma cercetărilor, anchetatorii au constatat că lipsesc 200 de dosare de reşedinţă. Printre acestea ar fi figurat şi cel al primarului din sectorul 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone. Piedone a domiciliat anul trecut în localitatea argeşeană Topoloveni, timp de 30 de zile. Perioada coincide cu data în care primarul sectorului 4 şi-a obţinut permisul de conducere.

În iunie, 20 de persoane, majoritatea funcţionari în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Vehicule Argeş, printre care şi şeful Serviciului Permise Argeş, Codruţ Gheorghe Vlăsceanu, precum şi adjunctul acestuia, Vasile Voinea, au fost arestate.

Ulterior, alte două persoane au fost arestate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici