Criza COVID-19: Staţiunile de la Marea Neagră, interzise englezilor. Bulgaria blochează călătoriile din Marea Britanie

  • Bulgaria va interzice, de luni, intrarea britanicilor pe teritoriul său.
  • Este aceeaşi zi în care Bulgaria trece pe lista verde de călătorie a Regatului Unit.
  • Bulgarii i-au trecut pe britanici pe o listă pe care se mai află Cipru, Spania, Fiji şi Kuweit.
15329 afișări
Imaginea articolului Criza COVID-19: Staţiunile de la Marea Neagră, interzise englezilor. Bulgaria blochează călătoriile din Marea Britanie

Criza COVID-19: Staţiunile de la Marea Neagră, interzise englezilor. Bulgaria nu va permite călătoriile din Marea Britanie

Bulgaria a interzis călătorilor din Marea Britanie intrarea în ţară din cauza îngrijorărilor cu privire la numărul tot mai mare de cazuri de coronavirus din Regatul Unit.

Interdicţia intră în vigoare luni. În aceeaşi zi, Bulgaria se mută pe lista verde de călătorie din Marea Britanie, ceea ce înseamnă călătorii fără carantină pentru pasagerii care sosesc în Marea Britanie din Bulgaria.

Naţiunea din sud-estul Europei a pus Marea Britanie pe „lista zonei roşii” cu risc ridicat, alături de Cipru, Spania, Fiji şi Kuweit, a confirmat ministrul sănătăţii Stoycho Katsarov.

Va însemna că numai cetăţenii bulgari, rezidenţii pe termen lung şi cei apropiaţi ai famililor lor vor fi eligibili să intre în ţară venind din Marea Britanie.

Anterior, Marea Britanie se afla în zona în care călătorii erau acceptaţi dacă erau vaccinaţi cu ambele doze, dacă s-au recuperat după virus sau au avut recent un test PCR negativ.

Marea Britanie a raportat peste 50.000 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, cel mai mare număr de la jumătatea lunii ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici