Cruzime din partea unui părinte care şi-a bătut şi tăiat copilul. Acesta a înregistrat totul şi a trimis filmarea mamei în Spania

Un bărbat de 39 de ani, din Buzău, este cercetat pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a bătut şi tăiat fiul, înregistrând întreaga scenă pe care a trimis-o, apoi, mamei băiatului, care e plecată la muncă, în Spania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

622 afișări
Imaginea articolului Cruzime din partea unui părinte care şi-a bătut şi tăiat copilul. Acesta a înregistrat totul şi a trimis filmarea mamei în Spania

Buzău: Copil bătut şi tăiat de tată. Părintele a înregistrat totul şi a trimis filmarea mamei

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Laura Minnea, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din Buzău fac cercetări în urma unei sesizări în care se reclamă faptul că un bărbat, de 39 de ani, şi-a agresat fiul, în vârstă de 12 ani.

„Oamenii legii au fost informaţi despre o agresiune fizică în familie. Poliţişti s-au deplasat imediat pentru a verifica dacă cele sesizate, iar acest lucru s-a confirmat. Agresorul a fost depistat şi se află în custodia poliţiei pentru audieri”, a declarat Minea.

Potrivit acesteia, a fost deschis un dosar penal, bărbatul fiind cercetat pentru lipsire de libertate şi rele tratamente aplicate minorului.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că minorul a fost bătut şi tăiat de către tatăl său într-o pădure din Bozioru, iar scenele filmate cu telefonul mobil au fost trimise mamei minorului care se află la muncă, în Spania.

Copilul a fost transportat la spital unde medicii au stabilit faptul că nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici