CSAT: 15 poliţişti vor participa la misiunea ONU în Congo

CSAT a aprobat, miercuri, propunerea MIRA ca România să participe cu 15 poliţişti la misiunea MONUC, a ONU, din Congo, costurile prezenţei acestora la operaţiuni urmând să fie suportate de către Naţiunile Unite.

120 afișări
Imaginea articolului CSAT: 15 poliţişti vor participa la misiunea ONU în Congo

CSAT: 15 poliţişti vor participa la misiunea ONU în Congo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"CSAT a aprobat propunerea MIRA de participare cu 15 poliţişti la misiunea ONU (misiunea MONUK) din Republica Democrată Congo. Misiunea MONUC este cea mai mare misiune de menţinere a păcii sub egida ONU, la ea participând un număr de 56 de state, dintre care 15 state europene. Costurile participării celor 15 poliţişti români la misiune vor fi suportate de către Naţiunile Unite", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, ministrul Internelor şi Reformei Administrative a prezentat o informare cu privire la riscurile şi vulnerabilităţile înregistrate la frontierele ţării, cu privire la fenomenul contrabandei şi al fraudelor vamale, traficul cu autoturisme furate şi traficul ilegal cu armament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici