Cseke: 400 de angajaţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică vor fi concediaţi

Un număr de 400 de angajaţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică din întreaga ţară vor fi concediaţi, iar 84 de directori adjuncţi îşi vor pierde funcţiile a anunţat marţi, la Vaslui, ministrul Sănătăţii, Attila Cseke.

16 afișări
Imaginea articolului Cseke: 400 de angajaţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică vor fi concediaţi

Cseke: 400 de angajaţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică vor fi concediaţi (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, a declarat că cei 400 de angajaţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică vor fi disponibilizaţi imediat după publicarea noilor organigrame ale instituţiilor în Monitorul Oficial.

Prin acelaşi ordin al ministrului Sănătăţii, 84 de directori adjuncţi din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică vor fi eliberaţi din funcţie.

"Într-o săptămână, ordinul cu noile organigrame ale Direcţiilor de Sănătate Publică va fi publicat în Monitorul Oficial, organigrame prin care sunt reduse 400 de posturi, prin disponibilizare de personal. De asemenea, vor dispărea şi 84 de posturi de directori adjuncţi, aşa cum am mai anunţat, de altfel, şi cu alte ocazii", a declarat Attila Cseke.

Noile organigrame ale Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară au la bază numărul de locuitori din fiecare judeţ, media disponibilizărilor fiind de zece angajaţi pe instituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici