CSM a decis delegarea Lidiei Bărbulescu ca preşedinte al instanţei supreme

CSM a decis delegarea Lidiei Bărbulescu ca preşedinte a instanţei supreme, ca urmare a eliberarii lui Nicolae Popa din funcţiile de judecător şi de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a pensionării acestuia.

15 afișări
Imaginea articolului CSM a decis delegarea Lidiei Bărbulescu ca preşedinte al instanţei supreme

CSM a decis delegarea Lidiei Bărbulescu ca preşedinte al instanţei supreme (Imagine: Florin Gheorghe/Mediafax Foto)

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a Lidiei Bărbulescu, vicepreşedintele acestei instanţe, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, începând cu data vacantării funcţiei, până la ocuparea acesteia, prin numire, dar nu mai mult de şase luni.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, luni, decretul pentru eliberarea lui Nicolae Popa din funcţiile de judecător şi de preşedinte al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Consiliul Superior al Magistraturii a luat act, în 10 septembrie, că preşedintele ICCJ, Nicolae Popa, a împlinit vârsta de pensionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici