CSM va da aviz privind modificarea legilor justiţiei în ultima săptămână a lunii septembrie

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunţă că plenul forului va da aviz privind proiectul de modificare a legilor justiţiei în ultima săptămână din luna septembrie, anterior fiind organizate consultări cu magistraţii procurori şi judecători din toată ţara.

115 afișări
Imaginea articolului CSM va da aviz privind modificarea legilor justiţiei în ultima săptămână a lunii septembrie

CSM va da aviz privind modificarea legilor justiţiei în ultima săptămână a lunii septembrie

Până la data de 13 septembrie, instanţele, parchetele, Institutul Naţional al Magistraturii (INM), Şcoala Naţională de Grefieri, Inspecţia Judiciară şi asociaţiile de magistraţi pot trimite Consiliului Superior al Magistraturii propunerile şi observaţiile pe marginea acestui proiect de lege până la data de 13 septembrie 2017.

Ulterior, până pe 20 septembrie, propunerile vor fi centralizate şi analizate de Direcţia Legislaţie, Documentare şi Contencios din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Potrivit agendei CSM, avizul necesar pentru ca proiectul de lege să îşi urmeze cursul va fi dat de CSM în ultima săptămână a lunii septembrie.

Calendarul a fost stabilit de CSM după ce instituţia a primit, joi dimineaţa, proiectul de lege pentru modificarea legilor justiţiei. Documentul a fost publicat la câteva zile după ce ministrul Justiţiei a anunţat principalele modificări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici