Cu cagulă dar fără curaj. Un hoţ a ameninţat o vânzătoare cu un pistol, în Galaţi

  • Un tânăr cu cagulă pe faţă a ameninţat-o pe vânzătoarea unui magazin din oraşul Galaţi cu un pistol, cerându-i bani.
  • Femeia a apăsat butonul de panică, iar tânărul a fugit. A fost prins după mai mult de două luni.
1889 afișări
Imaginea articolului Cu cagulă dar fără curaj. Un hoţ a ameninţat o vânzătoare cu un pistol, în Galaţi

Cu cagulă dar fără curaj. Un hoţ a ameninţat o vânzătoare cu un pistol, în Galaţi

Poliţiştii din Biroul Investigaţii Criminale Galaţi anunţă că marţi au prins un tânăr de 23 ani, din municipiul Galaţi, bănuit că în 4 octombrie seara, purtând o cagulă, a pătruns într-un magazin din Galaţi şi, folosindu-se de un pistol, a ameninţat-o pe vânzătoare cerându-i banii din încasări.

Femeia a apăsat butonul de panică, iar tânărul a fugit din magazin fără a primi bani.

În aceeaşi zi, poliţiştii au făcut două percheziţii la locuinţa tânărului din oraşul Galaţi şi la o altă adresă frecventată de acesta, din sat Tămăoani, comuna Frumuşiţa. Au fost identificate şi ridicate pistolul, muniţia, cagula, mănuşile şi hainele ce ar fi fost folosite de tânăr.

Pistolul urmează să fie expertizat la Institutul de Criminalistică, pentru a se stabili dacă deţinerea acestuia este sau nu incriminată de legea penală.

După audieri, tânărul a recunoscut infracţiunea, dând declaraţii complete în acest sens. A fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi.

Miercuri, tânărul a fost prezentat la Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, unde s-a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici