Cu cât timp mor mai devreme cei care sunt afectaţi de coronavirus

  • În medie, persoanele care au decedat din cauza COVID-19 şi-au pierdut viaţa cu 13 ani mai devreme decât ar fi murit în mod natural
  • O echipă de cercetători din Glasgow a ajuns la această concluzie după ce a analizat mai multe date
5816 afișări
Imaginea articolului Cu cât timp mor mai devreme cei care sunt afectaţi de coronavirus

Cu cât mor mai devreme cei care sunt afectaţi de coronavirus

În medie, persoanele care au decedat din cauza COVID-19 şi-au pierdut viaţa cu 13 ani mai devreme decât ar fi murit în mod natural, reiese dintr-un studiu consultat de The Sun.

O echipă de cercetători a analizat care era speranţa de viaţă a celor care au murit din cauza aceei boli. 

Datele folosite de cercetători provin din Italia, ţara din Europa cea mai afectată de coronavirus.

Aceste informaţii au fost comparate cu cele ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, cu baza de date a sistemului de sănătate din Marea Britanie şi cu alte informaţii, pentru a se vedea cât ar fi putut trăi cei afectaţi de coronavirus dacă nu ar fi murit din cauza acestei afecţiuni.

Echipa de cercetători de la Universitatea din Glasgow a ajuns la concluzia că bărbaţii care au decedat din COVID-19 ar mai fi avut de trăit, în medie, 13 ani, iar femeile care au murit din aceeaşi cauză – 11 ani. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici