Culturi de canabis şi 1,8 kilograme de muguri ai acestei plante, găsite după percheziţii în Ialomiţa

Mai multe culturi de canabis, 400 de plante de canabis şi 1,8 kilograme de muguri ai acestei plante au fost descoperite de poliţişti şi procurorii DIICOT după percheziţii făcute în judeţul Ialomiţa, doi bărbaţi fiind reţinuţi şi un al treilea pus sub control judiciar în acest caz.

726 afișări
Imaginea articolului Culturi de canabis şi 1,8 kilograme de muguri ai acestei plante, găsite după percheziţii în Ialomiţa

Culturi de canabis şi 1,8 kilograme de muguri ai acestei plante, găsite după percheziţii în Ialomiţa (Foto: Darius Mitrache / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Română, poliţiştii din cadrul Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate - Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT - Structura Centrală au făcut, marţi, două percheziţii domiciliare în comuna Dridu şi în oraşul Fierbinţi-Târg, din judeţul Ialomiţa, la doi bărbaţi în vârstă de 63, respectiv 37 de ani, bănuiţi de trafic de droguri de risc.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa şi de la posturile de Poliţie Coşereni şi Dridu.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite mai multe culturi indoor şi outdoor de canabis, fiind ridicate în vederea confiscării 400 de plante de canabis, 1,8 kilograme de muguri de canabis, 9.350 de lei, precum şi instalaţiile artizanale utilizate la aceste culturi, arată sursa citată.

Ulterior, a fost prins un bărbat de 33 de ani din Bucureşti, implicat în grupare, care avea asupra sa canabis, iar din cercetări a reieşit că membrii acesteia ar fi comercializat drogurile în judeţul Ialomiţa şi în Bucuresti.

Miercuri, doi dintre bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, iar faţă de al treilea a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici