Cum a „căzut” zidul Parlamentului. Sute de oameni, spectatori la concertul trupei Bon Jovi, din curtea clădirii

Sute de oameni ar fi urmărit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminică seară, în Piaţa Constituţiei, potrivit unor imagini difuzate pe reţelele de socializare online.

6184 afișări
Imaginea articolului Cum a „căzut” zidul Parlamentului. Sute de oameni, spectatori la concertul trupei Bon Jovi, din curtea clădirii

Sursa FOTO: Twitter

"Ceva frumos, neaoş, românesc. Dealul Parlamentului, acolo unde plătitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, după estimarea mea. Cu jandarmi printre ei. Cum au intrat acolo oamenii? Ce părere au organizatorii, dar mai ales Jandarmeria Română, care gestionează accesul în curtea Parlamentului, ar fi interesant să aflăm", se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de Oana Gheorghiu, vicepreşedinte al ONG-ului Dăruieşte viaţă, aflată printre participanţii la cel de-al doilea show susţinut de formaţia americană în Bucureşti, după cel din 2011.

Aceasta a publicat şi o înregistrare video în care zeci de maşini ies din Curtea Parlamentului, după concert.

"Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu maşina şi super poziţie la concert. Să fii trecut în tabel, mi-a spus. Nesimţirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc şi nici cu prostimea nu vor să se amestece. Mă întreb în ce ţară, Parlamentul e folosit pentru a vedea moca un astfel de concert? Jandarmeria Română trebuie să explice situaţia acestui eveniment organizat în Curtea Parlamentului, cu resurse publice", a mai scris aceasta.

Concertul susţinut duminică seară de trupa Bon Jovi a încheiat segmentul european al turneului de promovare pentru albumul "This House is Not For Sale".

Taguri:
bon jovi,
parlament,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici