Cum a fost salvată viaţa unei bătrâne din Focşani, după un apel telefonic greşit

  • Viaţa unei bătrâne din Focşani a fost salvată după ce o femeie pe care o sunase din greşeală a dat dovadă de prezenţă de spirit
  • Persoana apelată a sunat imediat la 112
  • STS a redirecţionat cazul către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea
1373 afișări
Imaginea articolului Cum a fost salvată viaţa unei bătrâne din Focşani, după un apel telefonic greşit

Cum a fost salvată viaţa unei bătrâne din Focşani, după un apel telefonic greşit

Conform ISU Vrancea, miercuri după-amiază, o femeie din Galaţi, Irina, aflată în concediu împreună cu familia, mergea spre litoral, când i-a sunat telefonul şi cineva i-a spus „Alo, Mihaela! Mă simt rău, nu ştiu ce să fac”.

Gălăţeanca i-a răspuns că nu este Mihaela şi a întrebat-o cu ce o poate ajuta.

Deodată, s-a făcut o pauză lungă, la telefon nu se mai auzeau decât gemetele unei femei. În acest interval, gălăţeanca şi-a amintit de mătuşa ei care a stat două zile în casă, fără ajutor, şi a insistat să afle ce probleme are femeia care o sunase, însă nu se mai înţelegea nimic din ce spunea femeia, apoi discuţia s-a întrerupt.

Irina a sunat imediat la 112, unde i-a răspuns operatoarea de la S.T.S. Ialomiţa. După ce i-a lăsat datele, gălăţeanca a sunat numărul necunoscut şi a reuşit să afle că pe femeie o cheamă Georgeta.

S.T.S. a redirecţionat cazul către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, care a trecut imediat la localizarea zonei de unde a sunat femeia.

Având datele de identificare, dispecerii ISU au alertat poliţişti, iar aceştia au găsit repede adresa femeii.

Pompierii au pătruns în apartamentul din Focşani pe o scară şi au găsit o femeie de 88 de ani, conştientă, dar bolnavă.

Femeia a fost dusă imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe Focşani.

„Caz rezolvat cu succes, datorită prezenţei de spirit de care a dat dovadă Irina şi a bunei cooperări care există între instituţiile care au intervenit: S.T.S., I.S.U. Vrancea, I.P.J. Vrancea, S.A.J. Vrancea”, transmite ISU Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici