Cum arată bărbatul care a înjunghiat un angajat Pro TV. Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea lui

Poliţia Capitalei solicită sprijin de la cetăţeni pentru prinderea bărbatului care a înjunghiat luni un angajat al Pro Tv în apropierea sediului televiziunii.

4207 afișări
Imaginea articolului Cum arată bărbatul care a înjunghiat un angajat Pro TV. Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea lui

Cum arată bărbatul care a înjunghiat un angajat Pro TV. Poliţia Capitalei cere sprijinul cetăţenilor pentru prinderea lui (Imagine: Poliţia Capitalei)

”Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini, care a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr”, se arată în comunicat.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost înjunghiat, luni, de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii.

Victima se numeşte Alin Floroiu şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV. Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici