Cum arăta coaforul din zona Perla înainte ca atacul armat să aibă loc - FOTO

Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două dintre victime au murit. Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele este chiar ţinta atacatorului.

3691 afișări
Imaginea articolului Cum arăta coaforul din zona Perla înainte ca atacul armat să aibă loc - FOTO

Cum arata coaforul din zona Perla unde a avut loc atacul armat

Cel care a tras cu arma, Gheorghe Vlădan, a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se.

IMAGINI DIN INTERIORUL COAFORULUI

O frizeriţă din coafor a relatat că prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate. Primele date indică faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici