Cum arată România după CODUL GALBEN de ninsori şi viscol - GALERIE FOTO

La începutul acestei săptămâni Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare de cod galben de ninsori şi viscol pentru jumătatea sudică a României şi Moldova. Codul a intrat în vigoare de luni ora 12 urmând a se încheia astăzi la acelaşi interval orar.

365 afișări
Imaginea articolului Cum arată România după CODUL GALBEN de ninsori şi viscol - GALERIE FOTO

Cum arată România după CODUL GALBEN de ninsori şi viscol (Imagine: Tiberiu Crisan/Mediafax Foto)

Marile oraşe din România au resimţit efectele ninsorii, circulaţia rutieră pe marile artere cât şi mersul trenurilor fiind afectate.

GALERIE FOTO

Meteorologii au emis, miercuri, o nouă avertizare, de ger şi intensificări de vânt, valabilă de miercuri de la ora 13:00 până sâmbătă la ora 10:00, fiind anunţate temperaturi de la minus 15 grade în nord-est, centru şi sud la minus 26 de grade în Transilvania.

Vremea se va răci treptat începând de joi, devenind deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea şi dimineaţa în cea mai mare parte a ţării.

În Bucureşti căderile de zăpadă au afectat atât circulaţia rutieră, cât şi pe cea pietonală. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a solicitat firmelor de deszăpezire să intervină pe toate străzile secundare şi artele de legătură din oraş. Totodată, edilul a cerut acţionarea cu material antiderapant pe trotuare şi în staţiile şi refugiile RATB.  

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici