Cum arată spoturile TV pentru campania de promovare turistică a României - VIDEO

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a publicat pe site-ul instituţiei cele trei spoturi pentru campania de promovare a României ca destinaţie turistică pe cele trei posturi de televiziune internaţionale, respectiv CNN, Euronews şi Eurosport, care vor fi difzate timp de un an.

2135 afișări
Imaginea articolului Cum arată spoturile TV pentru campania de promovare turistică a României - VIDEO

Cum arată spoturile TV pentru campania de promovare turistică a României

Unul dintre cele trei spoturi are o durată de 30 de secunde şi este de prezentare generală, iar celelalte două au câte 20 de secunde şi promovează turismul în natură şi cel cultural.

"Conceptul spoturilor subliniază valorile României, resursele unice incontestabile, avantajul competitiv de a se putea baza încă pe o natură în mare parte neatinsă şi «sănătoasă», o resursă rară şi valoroasă pentru viitorii vizitatori. Conceptul creativ al spoturilor pune în valoare moştenirea culturală românească, un mix bogat de influenţe istorice, autenticitate românească şi tradiţional", se arată într-un comunicat al MDRT.

Spot general

Spot natură

Spot cultură

Posturile de televiziune internaţionale au fost selectate în funcţie de audienţa (spectatori unici pe săptămână) în rândul persoanelor cu venituri peste medie care călătoresc (în interes de afaceri si de plăcere, cel puţin 6 călătorii pe an), conform datelor furnizate de European Media and Marketing Survey (EMS) pentru anul 2010.

Valoarea totală a campaniei de promovare este de 4,96 milioane euro, cu TVA inclus, din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Compania câştigătoare a licitaţiei prin care s-au achiziţionat serviciile de publicitate este Media Investment Communication.

"Obiectivul general al campaniei este promovarea brandului turistic naţional pe canalele internaţionale de televiziune, în scopul creării unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică, al creşterii gradului de cunoaştere a ţării noastre pe plan internaţional, al consolidării vizuale a brandului de destinaţie şi al creşterii numărului de turişti proveniţi în special de pe principalele pieţe prioritare identificate în Master Planul pentru Dezvoltarea Turismului Naţional 2007 - 2026", arată sursa citată.

Spoturile TV au rolul de consolidare vizuală a brandului de destinaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici