Cum au devenit şomeri oameni care au câştigat milioane de dolari la loterie

Denise Rossi este din California şi a câştigat 1,3 milioane la loterie. Ea că a divorţat de soţ la câteva zile, fără să îi spună de marele căştig. Abia peste doi ani, fostul ei soţ a descoperit acest lucru şi a acuzat-o de înşelătorie. Aşa că un judecător a decis ca întreaga sumă să îi revină lui.

354 afișări
Imaginea articolului Cum au devenit şomeri oameni care au câştigat milioane de dolari la loterie

Dolari (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Dacă Rossi ar fi spus acest lucru ar fi putut ori să îi păstreze în întregime sau măcar pe jumătate, informează www.incont.ro.

Şi Bazil Thorne a câştigat 2,2 milioane la loteria australiană în 1950. La o lună, el fost răpit pentru răscumpărare, fiind de altfel şi primul caz de răpire de aici. Chiar şi aşa, Thorne a fost găsit mort la scurt timp.

Ibi Roncaiolo, din Canada, avea o căsnicie nefericită, era alcoolică şi cheltuia foarte mulţi bani. Apoi, ea a câştigat la loterie 5 milioane de dolari şi a reuşit să îi cheltuiască la fel de rapid precum i-a căştigat. Când soţul ei, medic de profesie, a aflat acest lucru a ucis-o injectându-i două doze letale de anestezic.

În schimb, Evelyn Adams a câştigat nu o dată, ci de două ori la loterie, o sumă de 5,4 milioane de dolari pe care i-a pierdut la poker. Acum este săracă şi locuieşte într-o rulotă.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici