Cum este tratată Inima de locuitorii unui bloc. Povestea unei pisici iubite

  • Inima este o pisică salvată şi răsfăţată, care locuieşte într-un bloc din Ploieşti.
  • Modelul de pe blană este chiar o inimă, de unde şi numele felinei.
  • Blănoasa nu are o singură căsuţă, ci zeci, câteva pe fiecare etaj în parte.
  • Povestea Inimii a ajuns pe Facebook, datorită postării unei femei care îi îndeamnă pe oameni să fie mai buni cu animalele fără stăpân.
  • „Intră în orice apartament doreşte, fără probleme”, spune aceasta.
8426 afișări
Imaginea articolului Cum este tratată Inima de locuitorii unui bloc. Povestea unei pisici iubite

FOTO Oana Matei/Facebook

Inima este o pisică fără stăpân, teoretic. Practic, este a tuturor locatarilor din bloc. Felina are boluri cu mâncare şi apă la fiecare etaj. Povestea sa a fost relatată pe Facebook de către fiica unei femei care locuieşte în bloc cu Inima. 
 
 
M-am născut în Ploieşti şi am locuit în acest bloc până la 26 ani, când m-am măritat. Inima este pisica scării pe care locuieşte mama mea, Oana Matei. Pe Inima am întâlnit-o când Daria (fiica femeii n.red) avea 6 luni. Primul contact cu ea  a fost când a sărit peste Daria în cărucior şi s-a întins pe ea. Primul meu instinct a fost să o iau acasă însă am fost oprită de locatari. Am postat-o şi atunci, m-a dat gata cu blândeţea ei. Am urcat la mama şi am întrebat ce e cu ea. Mama avea şi ea bol cu apă şi mâncare pentru Inima în uscătoria blocului, unde îi improvizase un loc de dormit în celălalt cărucior al Dariei. Şi da, Inima dormea acolo, în uscătorie, la căldurică în cărucior”, povesteşte Laura Elena Stoica, pe Facebook.
 
Femeia spune că Inima, acum în vârstă de 3 ani, are chiar şi litieră la parter, ceea ce arată că pisica este practic, parte din familia celor care locuiesc în bloc. 
 
Are boluri cu mâncare şi apă la fiecare etaj. Este sterilizată, deparazitată periodic pe rând de locatari. Intră în orice apartament doreşte fără probleme”, mai spune Laura, care are şi un mesaj pentru asociaţiile de locatari din ţară: „Dacă aici se poate, cu siguranţă se poate şi la voi! Lăsaţi ura deoparte , fiţi responsabili. Învăţaţi să iubiţi! Nu îi mai loviţi pentru că se adăpostesc pe scările de bloc, caută doar protecţie. Nu îi mai huşuiţi, sunt suflete. Gândiţi-vă că sunteţi singuri pe lume şi huşuiţi de toată lumea... Cum ar fi?”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici