Cum îi ironizează Ministerul de Interne pe cei care fac poze în rapiţă: Aveţi grijă unde opriţi | FOTO

Ministerul Afacerilor Interne a transmis, vineri seară, un mesaj ironic la adresa celor care se fotografiază zilele acestea în lanurile de rapiţă, sugerându-le să aibă grijă în primul rând unde opresc maşinile.

18031 afișări
Imaginea articolului Cum îi ironizează Ministerul de Interne pe cei care fac poze în rapiţă: Aveţi grijă unde opriţi | FOTO

Cum îi ironizează Ministerul de Interne pe cei care fac poze în rapiţă: Aveţi grijă unde opriţi

"A început! Sezonul pozelor din rapiţă e aici! Dacă doriţi să răpiţi un instantaneu, nu din Serai!, ci din lanul perfect de rapiţă (care garantează viralizarea fotografiei), vă rugăm să aveţi grijă cum şi unde opriţi autovehiculul. Nu uitaţi că pericolul ne are mereu pe “seen first” şi nu iartă!", scriu reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Poliţiştii amintesc că în anii precedenţi, s-au înregistrat accidente tocmai din cauza staţionării neregulamentare.

"Influenceri sau doar iubitori de natură, nu daţi niciodată unfollow de la normele rutiere! Sunt făcute să protejeze... P.S. În altă ordine de idei, pentru un tânăr de 23 de ani distracţia de la mare deja s-a încheiat. Şi v-am tot zis că o să fim prezenţi pe litoral să vedem ce se “consumă”! Apropo, suntem acolo de ieri... şi stăm până la sfârşitul sezonului!", mai scriu cei de la MAI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici