Cum înmatriculezi o maşină în Bulgaria. Sfaturi de la avocat - VIDEO

Chiar dacă Guvernul român măreşte taxele şi impozitele în cazul autoturismelor şi nu numai, după bunul plac, faptul că suntem parte a Uniunii Europene ne oferă posibilitatea să evităm birurile şi să alegem alte state membre unde să ne înmatriculăm maşinile.

637 afișări
Imaginea articolului Cum înmatriculezi o maşină în Bulgaria. Sfaturi de la avocat - VIDEO

Cum înmatriculezi o maşină în Bulgaria. Sfaturi de la avocat (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Taxa de primă înmatriculare, taxa de mediu, costurile RCA, impozitul sunt motive suficiente care să determine cetăţenii români să se reorienteze către ţara vecină, Bulgaria.

A apărut o nouă metodă de a evita taxele pe autoturisme de la noi. Românii solicită şi obţin rezidenţă în Bulgaria, după care îşi pot înmatricula maşina în nume propriu, fără a mai apela la un intermediar de cetăţenie bulgară.
Sunt firme de consultanţă care facilitează obţinerea rezidenţei bulgare pentru câteva sute de euro.

Dacă nu vrei să urmezi această cale şi totusi ai vrea să înmatriculezi maşina în Bulgaria, rămâne valabilă varianta devenită deja clasică. Sunt multe firme care facilitează înmatriculările de maşini în ţara vecină, deoarece şi cererea este în creştere.

Ofertele pentru servicii complete de înmatriculare variază între 350 şi 700 de euro, în funcţie de capacitatea cilindrică a maşinii şi de firma care intermediază formalităţile.

Se pot înmatricula toate autovehiculele indiferent de norma de poluare, capacitatea cilindrică sau anul de fabricaţie.

Citeşte mai multe despre înmatricularea maşinii în Bulgaria pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici