CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL din Muntenegru: Mărturia băiatului muntenegrean rănit de autocar - FOTO

Băiatul muntenegrean rănit în accidentul de duminică în care un autocar plin cu turişti români a căzut într-o prăpastie provocând moartea a 18 persoane, a povestit momentul tragediei, afirmând că vehiculul a trecut peste el, relatează cotidianul Dan, în pagina electronică.

19510 afișări
Imaginea articolului CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL din Muntenegru: Mărturia băiatului muntenegrean rănit de autocar - FOTO

CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL din Muntenegru: Mărturia băiatului muntenegrean rănit de autocar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Autocarul a trecut peste mine, am crezut că visez când tata m-a întrebat «trăieşti?». I-am spus că da şi am plecat", a declarat Bojan Popovici, citat de publicaţia Dan.

"Totul s-a întâmplat în câteva secunde, nu ştiu cum, dar autocarul a trecut peste mine", a povestit el.

Tatăl şi fiul şi-au petrecut ziua de duminică în satul Vicje, iar în cursul după-amiezii se întorceau la Podgoriţa, unde locuiesc. Ei susţin că au mers pe jos din sat către autostradă pentru a aştepta autobuzul.

"Ploua şi ne îndreptam către staţie", a explicat tatăl copilului, Bosko Popovici, adăugând că a auzit deodată un zgomot puternic ce l-a determinat să se întoarcă să vadă ce se întâmplă.

"Iniţiat am văzut un autocar alb care intrase pe partea stângă şi care răsturna totul în cale. L-am văzut pe Bojan, care căzuse după ce a fost lovit de autocar", a declarat el.

După accident, cel mai îngrijorat a fost bunicul copilului, care s-a temut că fiul şi nepotul lui au murit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici