Cum să câştigi până la 5.000 de euro pe lună, în ţările nordice!

Dacă ţările cu tradiţie în care plecau cei mai multi români la muncă, respectiv Italia şi Spania, nu mai vin cu oferta bogată şi cu salariile mari din anii anteriori, tot mai multe anunţuri de angajare au început să apară din ţările din nordul Europei. Şi dacă ai o specializare în construcţii sau eşti cadru medical, la o experienţă de câţiva ani în domeniul tău te poţi angaja chiar şi pe un salariu care se apropie de 5.000 de euro. Oferte există şi pentru muncitorii necalificaţi, care pot câştiga peste 1.000 de euro, în agricultură.

22 afișări
Imaginea articolului Cum să câştigi până la 5.000 de euro pe lună, în ţările nordice!

Cum să câştigi până la 5.000 de euro pe lună, în ţările nordice! (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Fie că eşti tâmplar, sudor sau medic, ţările nordice oferă, până la sfârşitul anului şi în prima lună a anului următor, posibilitatea de a-ţi găsi un job, cele mai multe poziţii disponibile fiind în construcţii, agricultură sau în domeniul medical.

De exemplu, în Finlanda te poţi angaja ca sudor, pentru un salariu cuprins între 2.500 şi 3.000 de euro pe lună, dacă ai cel puţin un an de experienţă.
Contractele se încheie pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, iar cazarea va fi gratuită.
Citeşte mai multe despre oferta de joburi în ţările nordice pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici