Cum să economisiţi bani luând exemplu de la miliardarii strânşi la pungă

Ca să-şi termine averea, unii dintre cei prezenţi în topul Forbes al celor mai înstăriţi oameni de pe planetă ar trebui să aibă parte de o sută de ani de cheltuieli nebuneşti. Cu toate acestea, îşi chivernisesc atât de bine banii încât ar fi un model bun de urmat pentru orice milionar în lei vechi.

75 afișări
Imaginea articolului Cum să economisiţi bani luând exemplu de la miliardarii strânşi la pungă

Cum să economisiţi bani luând exemplu de la miliardarii strânşi la pungă (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Să-l luăm de exemplu pe Carlos Slim, mogulul mexican al comunicaţiilor şi bogătaşul absolut al planetei, care are o avere estimată de Forbes la 60,6 miliarde de dolari. Ca să rămână fără ea, ar trebui să mai trăiască încă o sută de ani, în care să cheltuie 1150 de dolari în fiecare minut, scrie investopedia.com, care vrea să-i înveţe pe oamenii obişnuiţi cum să trăiască precum miliardarii strânşi la pungă.

Trăieşte într-o locuinţă simplă. Cu toate că este atât de bogat, Carlos Slim trăieşte în aceeaşi locuinţă de mai bine de 40 de ani. Un alt miliardar cu înclinaţie spre austeritate este Warren Buffet, care locuieşte încă în casa cu cinci dormitoare din Omaha pe care şi-a cumpărat-o în 1957 cu 31. 500 de dolari. Cei care au un venit modest ar trebui să renunţe la a-şi mai îmbunătăţi locuinţa în fel şi chip sau la a face fel de fel de artificii financiare pentru a se muta într-o bună zi într-o casă mai mare şi mai frumoasă, consideră cei de la investopedia.com.

Citeşte mai multe despre cum să economisiţi bani luând exemplu de la miliardarii strânşi la pungă pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici