Cum să te angajezi la Facebook

Cine n-a auzit de Facebook? Pe principiul “Dacă nu eşti pe Facebook, nu exişti!”, reteaua de socializare a pătruns şi în vieţile românilor din ce în ce mai mult în ultimul an. Există, însă, şi un român pentru care Facebook înseamnă mai mult decât să posteze poze sau să ţină legătura cu prietenii. Pentru Tiberiu Savin, Facebook a devenit locul în care, din septembrie, se duce zilnic la muncă. Pentru că Tiberiu este românul care a intrat într-un stagiu de internship la sediul central al reţelei de socializare de la Palo Alto.

31 afișări
Imaginea articolului Cum să te angajezi la Facebook

Cum sa te angajezi la Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În fiecare zi când intru pe uşile de la birou mă gândesc că am posibilitatea de a schimba felul în care 500 de milioane de oameni interactionează cu prietenii lor, iar acest lucru te face să simţi că ai un impact major asupra lumii prin ceea ce faci. Acest lucru este cu atât mai impresionant cu cât la Facebook echipa de ingineri este formată din doar 500 de oameni - practic există un inginer la fiecare un milion de useri", povesteşte Tiberiu, despre experienţa sa americană, intr-un interviu pentru CampusNews.

Norocul lui a fost că a aflat despre o conferinţă pe care cei de la Facebook urmau să o ţină la Politehnică, în aprilie, după care cei interesaţi puteau depune un CV în vederea angajării sau pentru un stagiu de internship.

Citeşte mai multe despre cum poţi să te angajezi la Facebook pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici