Cum să-ţi securizezi bicicleta sau trotineta electronică cu device-uri inteligente

  • Lacătele tradionale nu mai sunt suficient de sigure pentru a te asigura că bicicleta sau trotineta electrică nu este furată
  • Au apărut diverse device-uri inteligente care pot fi blocate cu ajutorul telefonului sau a amprentei utilizatorului
  • Nu toate sunt însă de încredere şi utilizatorul poate să ajungă să regrete că le-a folosit
1722 afișări

Nimeni nu îşi doreşte să fie victima unui furt. Mai ales dacă este vorba despre bicicleta sau trotineta electronică pe care o foloseşti în fiecare zi ca să ajungi la locul de muncă. Tot mai multe device-uri inteligente îţi oferă protecţie.

WGCC Fingerprint Padlock costă doar 30 de dolari şi funcţionează foarte simplu: pui degetul pe senzorul de amprentă şi se deblochează. Cu telefonul poţi înregistra până la 15 amprente diferite. Igloohome Smart Padlock este la un nivel superior: poţi afla de pe telefon de fiecare dată când încuietoarea a fost deblocată. Preţul este ceva mai piperat: 110 de dolari.
 
Nu toate device-uri de acest fel sunt însă de încredere. 
 
JerryRigEverything: Am deschis cutia, am învârtit partea din spate a lacătului ca pe un borcan de dulciuri şi am ajuns la bateria susţinută de 3 şuruburi. Şi în aproximativ 30 de secunde am dat la o parte panoul din faţă, am scos şuruburile şi tot ce era în interior. Iar toate lucrurile care înainte erau ale mele nu mai sunt acum. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici