Cum supravieţuiesc operatorii de taxi aerian în criză: survolări deasupra Capitalei şi preţuri mai mici

Companiile care oferă servicii de taxi aerian şi-au redus tarifele cu până la 50% pentru a atrage clienţi şi se aşteaptă la o revenire a pieţei în a doua parte a lui 2010, scrie Ziarul Financiar în ediţia de luni.

45 afișări
Imaginea articolului Cum supravieţuiesc operatorii de taxi aerian în criză: survolări deasupra Capitalei şi preţuri mai mici

Cum supravieţuiesc operatorii de taxi aerian în criză: survolări deasupra Capitalei şi preţuri mai mici (Imagine: www.zf.ro)

Operatorii de transport aerian în regim de taxi au crescut numărul ofertelor promoţionale începând cu anul trecut, când cererea pentru aceste servicii a început să scadă pe măsură ce bugetele companiilor, principalii clienţi care închiriau aeronavele pentru transportul de business, s-au redus considerabil.

"Am lansat începând cu anul trecut oferte promoţionale şi am făcut reduceri suplimentare. De exemplu, pentru anumite aeronave, ora de zbor a scăzut în 2009 de la 1.800 de euro la 1.300-1.400 de euro", spune Cristina Mitchievici, reprezentantul Regional Air Services (RAS), companie care oferă servicii de zboruri aviochimice, lansări paraşutişti, tractare bannere, aerotaxi şi zboruri de agrement.

Pachetul care a atras persoanele fizice este cel de survolare a Bucureştiului, al cărui preţ este de 500 de lei per pasager pentru 20-25 de minute de zbor.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici