Cum va circula metroul în perioada sărbătorilor. Program metrou de Crăciun

Metrorex a anunţat programul de Crăciun. Compania a precizat miercuri cum vor circula garniturile de metrou în perioada sărbătorilor, potrivit clubferoviar.ro.

849 afișări
Imaginea articolului Cum va circula metroul în perioada sărbătorilor. Program metrou de Crăciun

Cum va circula metroul în perioada sărbătorilor. Program metrou de Crăciun

”Metrorex anunţă că în zilele libere de 25, 26, 27 decembrie a.c., acordate cu ocazia Crăciunului, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end şi sărbători legale. Astfel, pe Magistrala 1 (Republica – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni – Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străuleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor – Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 9 minute. Precizăm că, în funcţie de fluxul de călători, Metrorex va introduce în circulaţie trenuri suplimentare”, se arată în comunicatul emis de Metrorex.

În funcţie de afluxul de călători, Metrorex a precizat că va suplimenta numărul de trenuri.

Au rămas mai puţin de 48 de ore până la Crăciun, iar dacă nu ţi-ai făcut cumpărăturile mai ai o şansă. Lanţurile supermarket vor fucţiona după un program special în perioada sărbătorilor.

Pentru a evita aglomeraţia şi riscul de infectare specialiştii recomandă evitarea orelor de vârf. La cumpărături este recomandat să mergă un singur membru al familiei pentru a reduce aglomeraţia şi riscul de infectare.

Citeşte AICI Programul lanţurilor supermerket din România de sărbători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici