Cum va fi vremea în weekend: Regiunile în care meteorologii anunţă ploi în ziua alegerilor prezidenţiale

Meteorologii anunţă că în acest weekend vremea se va menţine caldă, însă duminică, în ziua alegerilor, se vor semnala ploi în mai multe regiuni. În Bucureşti, vremea va fi frumoasă, cu 22-23 de grade, până duminică noapte, când vor apărea ploile.

667 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea în weekend: Regiunile în care meteorologii anunţă ploi în ziua alegerilor prezidenţiale

Cum va fi vremea în weekend: Regiunile în care meteorologii anunţă ploi de ziua alegerilor prezidenţiale

„În acest weekend, vremea se menţine caldă pentru această dată, asta înseamnă temperaturi maxime în ambele zile, între 15 şi 24 de grade Celsius, cu temperaturi ridicate chiar şi în cursul nopţii, când vor fi numai valori pozitive. Sub aspectul cerului, vorbim totuşi de diferenţe între ziua de sâmbătă şi cea de duminică.

Adică sâmbătă este o vreme în general frumoasă, fără ploi, în schimb, duminică, treptat, în regiunile vestice, vom avea înnorări şi ploi care vor începe şi în Oltenia în Banat şi Crişana, şi în Muntenia în partea de vest, pentru că Bucureştiul rămâne cu vreme frumoasă până la orele serii. Şi aceste ploi continuă şi în cursul nopţii când se vor extinde şi în celelalte regiuni”, a precizat, pentru MERDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Potrivit reprezentantului ANM, în Bucureşti vor fi 22 -23 de grade, atât sâmbătă, cât şi duminică.

„În Bucureşti, o vreme frumoasă, cu maxime în jur de 22 de grade, poate chiar 23 de grade, fără ploaie, până în noaptea de duminică spre luni, când trecător vor fi ploi”, precizează meteorologul.

Taguri:
vremea,
meteo,
alegeri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici