Cumpănaşu spune că Fifor este de acord cu propunerea sa de înfiinţare a Poliţiei Şcolilor: Urmează să vin cu un draft

Alexandru Cumpănaşu a declarat miercuri, după discuţia cu ministrul de Interne, că Mihai Fifor a fost de acord, în principiu, cu propunerea sa de a fi înfiinţată Poliţia Şcolilor în cadrul Jandarmeriei Române şi urmează ca unchiul Alexandrei să revină cu un draft de proiect.

835 afișări
Imaginea articolului Cumpănaşu spune că Fifor este de acord cu propunerea sa de înfiinţare a Poliţiei Şcolilor: Urmează să vin cu un draft

Cumpănaşu spune că Fifor este de acord cu înfiinţarea Poliţiei Şcolilor: Urmează să vin cu un draft

„Domnul ministru a fost, de principiu, de acord, urmează ca în zilele următoare să vin cu draft de proiect pe care l-am construit împreună cu colegii mei care se ocupă de ordine publică în Coaliţie (Coaliţia pentru Dezvoltarea României, n.r.). Această poliţie a şcolilor înseamnă de fapt, câte un jandarm la fiecare unitate şcolară de învăţământ liceal, care să aibă şi acces - să modificăm legea- în interiorul unităţii de învăţământ, astfel încât elevii să se simtă în siguranţă”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Declaraţiile au fost lansate la ieşirea din Ministerul de Interne, unde unchiul Alexandrei a avut o discuţie cu ministrul de Interne, Mihai Fifor.

„A rămas să vin cu proiectul şi să discutăm, dar de principiu este de acord cu această instituţie care să funcţioneze în cadrul Jandarmeriei Române”, mai spune Cumpănaşu.

Taguri:
cumpănaşu,
mai,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici