Cumul de infracţiuni. Adolescent fără vârsta legală de permis, suspect în 13 furturi, prins în timp ce conducea o maşină furată

Un adolescent în vârstă de 14 ani, care este suspect în 13 furturi din auto, a fost prins de poliţiştii din Focşani, judeţul Vrancea, în timp ce conducea o maşină pe un bulevard al oraşului, deşi nu avea permis. Pe numele lui s-a emis un mandat de arestare preventivă.

516 afișări
Imaginea articolului Cumul de infracţiuni. Adolescent fără vârsta legală de permis, suspect în 13 furturi, prins în timp ce conducea o maşină furată

Adolescent suspect de 13 furturi din auto, arestat preventiv. prins când conducea o maşină furată, arestat

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Vrancea, băiatul a fost prins în noaptea de 28/29 martie, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Independenţei din municipiul Focşani.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe băiat, care este din judeţul Tulcea, iar magistraţii au dispus faţă de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ulterior, poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit faptul că, în perioada 25 februarie – 28 martie, adolescentul ar fi comis 13 furturi din autoturisme care se aflau parcate pe raza municipiului Focşani, prejudiciul total cauzat astfel fiind estimat la 20 000 lei.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici