Cursa Blue Air, Bucureşti-Sibiu-Madrid, întârziată trei ore din cauza unei probleme tehnice

O aeronavă tip Boeing 737, aparţinând companiei Blue Air, care era programată pentru ruta Bucureşti - Sibiu - Madrid şi retur a rămas la sol pentru verificări, la Sibiu, din cauza unei probleme tehnice minore, cauzând astfel o întârziere a cursei de trei ore.

126 afișări
Imaginea articolului Cursa Blue Air, Bucureşti-Sibiu-Madrid, întârziată trei ore din cauza unei probleme tehnice

Cursa Blue Air, Bucureşti-Sibiu-Madrid, întârziată trei ore din cauza unei probleme tehnice (Imagine: Mediafax Foto)

Aeronava, care a decolat conform orarului de zbor de pe Aeroportul Internaţional "Aurel Vlaicu" Băneasa la ora 11.10, a aterizat în condiţii de confort şi siguranţă pentru escală pe Aeroportul Internaţional Sibiu la ora 11.42. În urma controlului standard al aeronavei, înainte de decolarea de la Sibiu, echipajul a constatat o problema tehnica minoră, informează, miercuri, reprezentanţii companiei Blu Air.

În situaţia actuală şi pentru diminuarea pe cât posibil a întârzierii acestei curse, compania a decis întoarcerea aeronavei la Bucureşti fără pasageri pentru verificări şi punerea la dispoziţia acestora a unei alte aeronave pentru reluarea zborului în condiţii de siguranţă. Această cursă are o estimare de întârziere de trei ore, iar pasagerilor li se vor asigura refresh-uri conform prevederilor internaţionale aflate în vigoare.

La bordul aeronavei se aflau 47 de pasageri. La escala pe Aeroportul Internaţional Sibiu urmau să se îmbarce 85 de pasageri. Călătoria retur Madrid - Bucureşti, pentru care sunt programaţi 141 de pasageri, va avea aceeaşi întârziere de trei ore, spun reprezentanţii Blu Air.

Această întârziere nu va afecta alte curse ale companiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici