Cursa Tarom Bucureşti-Viena, întoarsă pentru un control

O aeronavă Tarom care efectua cursa Bucureşti-Viena a fost întoarsă, miercuri, după 20 de minute de la decolare, pentru un control tehnic suplimentar la sistemul de presurizare, reprezentanţii companiei precizând că pasagerii vor ajunge cu o întârziere de o oră şi 20 de minute.

49 afișări
Imaginea articolului Cursa Tarom Bucureşti-Viena, întoarsă pentru un control

Cursa Tarom Bucureşti-Viena, întoarsă pentru un control (Imagine: Mediafax Foto)

"O aeronavă a companiei Tarom, cu numarul de zbor RO341, care efectua cursa Otopeni - Viena, a fost nevoită să se întoarcă pe Aeroportul Henri Coandă, la aproximativ 20 de minute de la decolare, în vederea efectuării unui control tehnic suplimentar la sistemul de presurizare. În urma intervenţiei echipei tehnice Tarom, după ce aeronava a ajuns fără probleme la sol, s-a constat un defect minor la una dintre valvele care controlează presurizarea, lucru care nu ar pune niciun moment în pericol siguranţa pasagerilor", informează compania.

Compania Tarom subliniază faptul că siguranţa pasagerilor este pe primul loc in politica de calitate a sa, iar "comandantul aeronavei a preferat să se întoarcă pe aeroportul de unde decolase".

Zborul a fost reluat dupa 30 de minute de la revizia suplimentară, fiind estimată aterizarea pe aeroportul din Viena cu o oră şi 20 de minute întârziere faţă de ora iniţială de aterizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici