Cutremure în Călăraşi şi Gorj, miercuri dimineaţa. Seism cu magnitudinea 4.2 în timpul nopţii

  • Două cutremure au avut loc în timpul primelor ore ale zilei de miercuri: unul în Călăraşi, de 2.6 grade magnitudine pe scara Richter, şi altul în Gorj, de 2 grade, potrivit Instititului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi pentru Fizica Pământului (INCDFP).
  • În timpul nopţii a fost un seism de 4.2.
1247 afișări
Imaginea articolului Cutremure în Călăraşi şi Gorj, miercuri dimineaţa. Seism cu magnitudinea 4.2 în timpul nopţii

Primul cutremur de miercuri a avut loc la ora 01:47:56 în Muntenia, Călăraşi, şi a avut magnitudinea de 2.6.

Seismul s-a produs la adâncimea de 13.3 km în apropierea următoarelor oraşe: 23km E de Bucureşti, 67km SE de Ploieşti, 68km NE de Giurgiu, 70km NE de Ruse, 78km V de Slobozia, 89km SV de Buzău, 94km SE de Târgovişte.

Al doilea cutremur a avut loc la ora 05:31:20 în Oltenia, Gorj, şi a avut magnitudinea de 2.0. Acesta a venit după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, la ora 23.30, în aceeaşi zonă s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 4.2 pe Richter.

Acesta s-a produs la adâncimea de 10.6 km în apropierea următoarelor oraşe: 16km NV de Târgu Jiu, 67km NE de Drobeta-Turnu Severin, 69km S de Hunedoara, 84km S de Deva, 98km E de Reşiţa, 98km V de Râmnicu Vâlcea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici