Cuvinte mari de Ziua Tineretului: Au nevoie de perspective reale

Tinerii reprezintă viitorul, iar energia vârstei lor şi entuziasmul cu care păşesc în viaţă au nevoie de perspective reale pentru a le pune în valoare potenţialul, a transmis sâmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, premierul Marcel Ciolacu.

63 afișări
Imaginea articolului Cuvinte mari de Ziua Tineretului: Au nevoie de perspective reale

Cuvinte mari de Ziua Tineretului: Au nevoie de perspective reale

„Mă bucur că am avut chiar în aceste zile ocazia de a discuta cu reprezentanţi ai tinerilor, care mi-au întărit convingerea că România se poate baza pe noile generaţii, pe spiritul lor inovator şi pe dorinţa de a performa. Simţim lucrul acesta ori de câte ori valoarea unor tineri români şi rezultatele lor sunt apreciate în plan intern şi chiar internaţional, dar în egală măsură avem datoria să venim cu soluţii la problemele generaţiei lor, iar la nivelul Guvernului menţinem un dialog constant cu asociaţiile reprezentative, pe teme de educaţie, sprijin şi oportunităţi pentru tineri”, susţine Marcel Ciolacu.

„La Mulţi Ani tinerilor din România şi din întreaga lume! Energia voastră ne inspiră şi ne mobilizează!”, a mai transmis premierul.

Într-un mesaj adresat cu aceeaşi ocazie, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă arată că tinerii sunt inima şi viitorul României.

„Conştienţi că deciziile noastre modelează viitorul în care ei vor trăi, trebuie să ţinem cont că implicarea tinerilor în procesul decizional este crucială. În Partidul Naţional Liberal, îi încurajăm să aibă o voce puternică, să vină cu idei şi proiecte, să se implice şi le oferim sprijinul şi experienţa noastră pentru a-şi construi viitorul pe care şi-l doresc. Şi la fel trebuie să facem pretutindeni în ţară. A investi într-o Românie modernă şi dezvoltată înseamnă a investi în tineri, iar susţinerea lor astăzi nu face decât să asigure o naţiune mai puternică şi mai prosperă mâine”, susţine liderul PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici