Dacia dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19. Investiţia depăşeşte 500.000 de lei

  • Fundaţia Group Renault România şi Dacia investeşte jumătate de milion de lei pentru spitalul din Mioveni.
  • Dacia asigură atât consumabilele potrivite testării, cât şi instruirea utilizării acestuia.
  • De la începutul pandemiei, 150 de maşini Dacia şi Renault au fost puse la dispoziţia spitalelor din toată ţara.
2338 afișări
Imaginea articolului Dacia dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19. Investiţia depăşeşte 500.000 de lei

Dacia dotează spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19. Investiţia depăşeşte o jumătate de milion de lei

Fundaţia Group Renault România, în parteneriat cu Dacia dotează spitalul suport COVID – 19 din Mioveni cu un aparat de testare în valoare de peste jumătate de milion de lei, conform unui comunicat de presă Group Renault. În plus, Dacia asigură consumabilele potrivite testării dar şi training necesar personalului medical pentru utilizarea acestuia.

„Toate acţiunile noastre de mobilizare din această perioadă urmăresc creşterea capacităţii şi vitezei de răspuns a personalului medical şi a societăţii per ansamblu, a declarat Christophe Dridi, preşedinte director general Dacia şi director general Groupe Renault România.”

De la începutul pandemiei în ţara noastră, Groupe Renault România a pus la dispoziţia spitalelor din toată ţara, 150 de maşini Dacia şi Renault. În plus, conform comunicatului de presă, la iniţiativa Asociaţiei Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) şi a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto – constructori şi furnizori, 50 de ventilatoare medicale sunt în curs de a fi reparate cu sprijinul industriei auto şi al Departamentului pentru situaţii de Urgenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici