Dacia Spring a obţinut trofeul “The Best Buy Car of Europe 2022” acordat de Autobest

Dacia Spring a obţinut trofeul “The Best Buy Car of Europe 2022” acordat de juriul european Autobest, alcătuit din ziarişti din 32 de ţări europene, anunţă compania.

3031 afișări
Imaginea articolului Dacia Spring a obţinut trofeul “The Best Buy Car of Europe 2022” acordat de Autobest

Dacia Spring a obţinut trofeul “The Best Buy Car of Europe 2022” acordat de Autobest

Juriul a ales Dacia Spring ca fiind atât cel mai bun cât şi cel mai accesibil vehicul din competiţie. Este pentru prima oară în istoria de 21 de ani a competiţiei când juriul Autobest a desemnat câştigător un vehicul 100% electric.

Maşina a mai primit premiul Good Deal obţinut la Automobile Awards.

Lansată la sfârşitul lunii martie 2021, Dacia Spring a atras peste 43.000 de comenzi. Sub aspectul de SUV compact, vehiculul oferă un spaţiu interior record pentru segmental mini, un motor electric eficient şi fiabil şi o autonomie de până la 305 km (conform normei WLTP City – 230 km conform normei WLTP Combined).

„Suntem foarte mândri că am câştigat premiul Autobest 2022. Acesta confirmă hotărârea Dacia de a oferi clienţilor ceea ce este cu adevărat util pentru ei. Simplu în utilizare şi accesibil, Spring este perfect adaptat epocii pe care o trăim. Doresc să le mulţumesc membrilor juriului Autobest pentru că ne-au invitat să continuăm în această direcţie”, a declarat Denis Le Vot, CEO Dacia & Lada.

Alături de premiul Best Buy Car of Europe 2022, Dacia Spring a obţinut rezultate excelente la ECOBEST Challenge 2021, organizat de Autobest în luna noiembrie: o autonomie de 221 km in ciclu combinat (pentru o autonomie omologată WLTP de 230 km), o autonomie de 31 km în condiţiile afişării unei rezerve de 0% pe tabloul de bord şi o eficienţă energetică de 8.25 km/kWh, cea mai bună din cele 15 vehicule testate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici