Daea, întrebat dacă i s-a propus funcţia de premier: Sunt o variantă foarte bună de inginer agronom

Întrebat vineri de jurnalişti dacă i s-a propus - dacă a fost o variantă în discuţiile politice - să fie premier, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus că este „o variantă foarte bună ca inginer agronom” şi că a fost „premiant” în activitatea sa din agricultură.

354 afișări
Imaginea articolului Daea, întrebat dacă i s-a propus funcţia de premier: Sunt o variantă foarte bună de inginer agronom

Daea, întrebat dacă i s-a propus funcţia de premier: Sunt o variantă foarte bună de inginer agronom

„Eu sunt o variantă foarte bună de inginer agronom, cu 50 de ani vechime, cu experienţă în domeniu şi aici mă văd şi eu foarte bun ca inginer agronom”, a spus Petre Daea, după o conferinţă pe teme de agricultură organizată de Institutul Naţional de Statistică.

„Eu v-am spus dumneavoastră, şi aici sunt lipsit de modestie, că eu sunt premiant şi am fost premiant în activitatea mea agricolă. Rămân legat trup şi suflet de această activitate, pentru că pe aceasta o ştiu şi mi-ar fi greu să fac alta la vârsta mea, deşi nu sunt lipsit de forţă fizică şi de capacitate mentală să înţeleg întrebarea dumneavoastră unde m-ar putea duce”, a mai spus Petre Daea.

Întrebat dacă va rămâne în funcţia de ministru al Agriculturii, Petre Daea a declarat: „Eu sunt agronom, sunt inginer cu facultatea la zi, şi rămân în activitatea aceasta zi de zi. Rămân în activitatea mea de inginer agronom căutând în sol cu mintea şi cu degetele soluţii pentru a creşte plantele în ţara românească, în aşa fel încât şi dumneavoastră şi eu şi toţi care ne văd să aibă satisfacţia că putem să realizăm în agricultură ce ne propunem - să asigurăm hrana ţării şi să fie bine pentru toţi”.

Institutul Naţional de Statistică a organizat vineri o conferinţă de presă privind perspectivele de dezvoltare ale agriculturii româneşti prin prisma rezultatelor Anchetei Structurale în Agricultură 2016 (ASA 2016).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici