Dalli: Contractul încheiat cu Primăria este în aplicabilitate

Contractul încheiat de firma Dalli cu Primăria Capitalei este în aplicabilitate până când instanţa competentă se va pronunţa, informează, sâmbătă, societatea Dalli Exim SA, precizând că aşteaptă motivarea scirsă a deciziei primarului general de suspendare a colaborării.

16 afișări
Imaginea articolului Dalli: Contractul încheiat cu Primăria este în aplicabilitate

Dalli: Contractul încheiat cu Primăria este în aplicabilitate

"Până la pronunţarea instanţei competente, contractul încheiat de Dalli este în aplicabilitate şi clauzele financiare ale acestuia ne obligă la încasarea redevenţei datorate municipalităţii", informează societatea citată, într-un comunicat de presă.

Reprezentanţii Dalli susţin că aşteaptă motivarea scrisă a deciziei primarului general şi, în funcţie de elementele din decizie vor supune arbitrajului instanţelor competente măsura luată unilateral.

"Considerăm că am respectat clauzele contractuale, aşa cum menţionează raportul Curţii de Conturi şi raportul de audit extern", se mai arată în comunicat.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că a reziliat, vineri, contractul cu firma Dalli, care administrează majoritatea parcărilor cu plată din Capitală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici