Dâmboviţa: Accident rutier în lanţ, provocat de un cal nesupravegheat

Cinci maşini au fost implicate, marţi dimineaţă, într-un accident în lanţ produs pe DN 71, în dreptul localităţii dâmboviţene Aninoasa, din cauza unui cal lăsat nesupravegheat pe şosea.

3 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Accident rutier în lanţ, provocat de un cal nesupravegheat

Dâmboviţa: Accident rutier în lanţ, provocat de un cal nesupravegheat

Potrivit subinspectorului Marius Marin de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa, un microbuz de transport persoane, în care nu erau călători, a lovit un cal apărut pe şosea. Din spate au venit alte două maşini care au lovit animalul, intrând apoi, succesiv, în coliziune. În timpul în care cei trei şoferi încercau să evalueze pagubele şi să semnalizeze zona cu triunghiurile reflectorizante, pe singura bandă de mers rămasă disponibilă alte două autoturisme care circulau din direcţii opuse s-au tamponat.

"A fost o succesiune de tamponări care nu s-a soldat cu victime omeneşti. Calul a murit, iar vina accidentelor aparţine stăpânului animalului, care l-a abandonat pe şosea. În urma accidentului s-a circulat cu greutate pe DN 71 timp de o oră, dar traficul nu a fost blocat", a declarat subinspectorul Marius Marin de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, maşinile avariate şi calul mort fuseseră îndepărtate de pe şosea, traficul în zona localităţii Aninoasa revenind la normal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici