Dâmboviţa: Inspectori de la Finanţe la spital după ce au fost stropiţi cu acid de către un patron

Doi inspectori de la Direcţia Finanţelor Publice Dâmboviţa au fost transportaţi, miercuri, la Spitalul Judeţean, după ce patronul unui magazin de piese auto din Târgovişte pe care merseseră să îl execute silit i-a stropit cu acid de baterie, în urma incidentului victimele suferind arsuri.

46 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Inspectori de la Finanţe la spital după ce au fost stropiţi cu acid de către un patron

Dâmboviţa: Inspectori de la Finanţe la spital după ce au fost stropiţi cu acid de către un patron (Imagine: Arhiva mediafax Foto)

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că o echipă formată din trei inspectori ai Direcţiei Finanţelor Publice Dâmboviţa a mers, miercuri, în control la un magazin de piese auto din Târgovişte, al cărui patron are mai multe datorii la stat şi care urma să fie executat silit.

La un moment dat, în timpul controlului, a existat o discuţie în contradictoriu între echipa de la Finanţe şi patronul magazinului, acesta din urmă stropindu-i cu acid de baterie pe doi dintre inspectori.

"S-a primit un apel la Poliţie prin care am fost anunţaţi că la Spitalul Judeţean din Târgovişte au fost aduse două persoane care aveau arsuri în zona feţei după ce au fost stropite cu acid de baterie de către patronul magazinului. Din primele cercetări reiese că rănile nu sunt grave", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, comisar Mihaela Savu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici