Dâmboviţa: Patru răniţi grav într-un acident rutier

Patru persoane aflate într-o maşină de teren ARO au ajuns la spital cu răni grave, duminică, după ce maşina în care se aflau a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autobuz cu 15 pasageri care se îndrepta spre Târgovişte.

3 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Patru răniţi grav într-un acident rutier

Dâmboviţa: Patru răniţi grav într-un acident rutier

Accidentul s-a produs pe DJ 711, care face legătura între Bucuresti, DN 1 A şi Târgovişte, în localitatea dâmboviţeană Cojasca, în momentul în care şoferul unui ARO a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei excesive, şi a intrat cu maşina pe contrasens. Aici s-a lovit frontal de un autobuz cu 15 pasageri care efectua o cursa Bucureşti - Târgovişte. A urmat o coliziune laterală între cele două maşini, şoferul autobuzului având prezenţa de spirit să tragă de volan dreapta pentru a evita un impact, işind însă în decor.

Niciunul dintre cei 15 pasageri din autobuz nu a fost rănit , dar şoferul din ARO şi cei trei pasageri au suferit răni şi traumatisme grave, ei fiind internaţi la Spitalul Judeţean Târgovişte.

" Şoferul de pe ARO spune că a vrut să evite o groapă din carosabil, maşina a intrat în balans şi apoi pe contrasens. Cercetările noastre urmează să scoată la iveală împrejurările în care a avut loc accidentul şi viteza cu care circula autoturismul ARO. Este însă de apreciat rapiditatea cu care şoferul autobuzului a evitat o coliziune frontală. Ambilor şoferi li s-au recoltat probe de sânge la spital , urmând a se stabili dacă au consumat băuturi alcoolice", a declarat inspectorul Pamela Ropotan , purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici