Dâmboviţa: Trei persoane au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri

Un preot din Ucraina, soţia sa şi o măicuţă au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri, duminică, în timp ce se îndreptau spre Mănăstirea Peştera din judeţul Dâmboviţa, după ce şoferul a pierdut controlul volanului pe un drum acoperit cu gheaţă, cei trei nefiind răniţi.

280 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Trei persoane au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri

Dâmboviţa: Trei persoane au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Dâmboviţa, căpitanul Ciprian Vătăşelu, jandarmii de la Postul Montan Zănoaga au intervenit, duminică, în sprijinul a trei turişti care au căzut cu un autoturism într-o râpă adâncă de 15 metri.

Cei trei turişti - un preot din Cernăuţi, soţia acestuia şi o măicuţă de la o mănăstire din judeţul Braşov - au plecat, duminică dimineaţă, pe drumul judeţean 714 către Mănăstirea Peştera. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, pe un tronson de drum acoperit cu gheaţă, iar maşina a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri.

Când jandarmii au ajuns acolo, cele trei persoane din maşină reuşiseră să iasă din autoturism şi nu erau rănite.

Jandarmii au adus în zonă un buldoexcavator, au curăţat râpa de resturile vegetale şi au tras autovehiculul avariat.

Jandarmeria Montană le recomandă turiştilor care urcă în zona alpină să aibă autovehiculele echipate corespunzător şi să adapteze viteza la condiţiile de drum, întrucât pe DJ 713 Cuibul Dorului-Dichiu şi pe DJ 714, în zona Zănoaga, există porţiuni de drum acoperite cu polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici