Dâmboviţa: Un tânăr s-a împuşcat în cap

Un tânăr de 31 de ani care locuia în cartierul Matei Basarab Sârbi, din municipiul Târgovişte, a ajuns, duminică, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce s-a împuşcat în cap cu un pistol cu bile, deocamdată din motive necunoscute.

106 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Un tânăr s-a împuşcat în cap

Dâmboviţa: Tânăr de 31 de ani în stare gravă la spital, după ce s-a împuşcat în cap

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspector Alin Carpiuc, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112, sâmbătă, în jurul orei 23.45.

Tânărul de 31 de ani, care este DJ, s-a întors acasă după ce băuse împreună cu prietenii într-un club din Târgovişte. Părinţii acestuia au povestit că, la un moment dat, au auzit o bubuitură în interiorul casei şi, când s-au dus în camera tânărului, l-au găsit pe acesta într-o baltă de sânge, bărbatul împuşcându-se în cap cu un pistol cu bile.

La faţa locului, a venit de urgenţă o ambulanţă care i-a acordat primele îngrijiri, dar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Tânărul avea o plagă împuşcată în tâmpla dreaptă şi a pierdut mult sânge.

"Bărbatul prezintă o plagă prin împuşcare, acesta fiind transportat la Floreasca, în Capitală. În prezent, efectuăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurările în care s-a produs evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspectorul Alin Carpiuc.

Prietenii şi familia nu îşi explică gestul sinucigaş, mai ales că tânărul se înţelegea bine cu toată lumea şi era plin de viaţă.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că arma cu care s-a tras aparţine fratelui victimei, în vârstă de 26 de ani, pentru care acesta a prezentat acte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici