Dâmboviţa: Zeci de gospodării fără curent electric, în urma unei furtuni

Zeci de gospodării din localitatea dâmboviţeană Valea Lunga precum şi întregul cartier Maluri din Pucioasa au rămas fără energie electrică în urma unei furtuni care s-a produs marţi seară, echipele Electrica aflându-se pe teren pentru remedierea defecţiunilor şi pentru înlocuirea cablurilor rupte.

26 afișări
Imaginea articolului Dâmboviţa: Zeci de gospodării fără curent electric, în urma unei furtuni

Dâmboviţa: Zeci de gospodării fără curent electric, în urma unei furtuni (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit inginerului şef la Electrica Târgovişte, Paul Dinu, defecţiunile au fost semnalate, miercuri, încă de la ora 6.00.

La ora transmiterii acestei ştiri, 12 echipe ale Electrica sunt pe teren pentru a remedia defecţiunile. Paul Dinu a mai declarat că speră ca până la ora 16.00 furnizarea energiei electrice să fie reluată.

Electrica atrage atenţia oamenilor să nu atingă cablurile care s-au rupt din cauza vântului puternic, pentru că există pericolul de electrocutare.

Conform sursei citate, profitând de vremea nefavorabilă, hoţii au furat două transformatoare electrice ale staţiei de apă din comuna dâmboviţeană Lazuri, lăsând mai muţi locuitori fără apă potabilă. Poliţia a început o anchetă pentru a-i identifica pe făptaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici