Dan Diaconescu: Procurorii DNA încearcă răscolirea unui nou dosar din 2008

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a venit din nou, luni dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, el declarând că procurorii încearcă "răscolirea" unui nou dosar din 2008, susţinând că în acest caz este vorba despre un denunţător care a fost şi el anchetat, fără a oferi alte detalii.

47 afișări
Imaginea articolului Dan Diaconescu: Procurorii DNA încearcă răscolirea unui nou dosar din 2008

Dan Diaconescu: Procurorii DNA încearcă răscolirea unui nou dosar din 2008 (Imagine: Ovidiu_Micsik/Mediafax Foto)

Dan Diaconescu s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) însoţit de apărătorii săi, el spunând la intrarea în sediul instituţiei că nu ştie ce au de gând procurorii şi că există riscul de a fi din nou arestat.

Patronul OTV a arătat, în mod ironic, că sunt suficiente "încă două-trei arestări de-astea" şi va avea asigurată Preşedinţia României din primul tur la viitoarele alegeri.

Diaconescu a mai spus că, în opinia sa, cei care ar dori arestarea sa sunt Radu Berceanu, Adriean Videanu, precizând că nu îl exclude în acest sens nici pe Emil Boc.

El a adăugat că are informaţii că toţi procurorii anticorupţie lucrează la dosarul său.

Patronul OTV a fost şi vineri la DNA, pentru a da o declaraţie în legătură cu ultima acuzaţie de şantaj şi ameninţare, după ce i s-ar fi cerut o sută de mii de euro omului de afaceri Paul Petru Ţârdea, faptă în care ar fi implicat şi fostul director al publicaţiei Atac la persoană Mihai Ghezea. Ultima acuzaţie i-a fost adusă joi la cunoştinţă lui Dan Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici