Dan Nica, audiat în Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor

Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor a decis, miercuri, să îl audieze, săptămâna viitoare, pe ministrul de Interne Dan Nica, în legătură cu intenţiile acestuia de reorganizare a MAI şi cu situaţia de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă, al cărei şef a fost reţinut de DNA.

21 afișări
Imaginea articolului Dan Nica, audiat în Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor

Dan Nica, audiat în Comisia de Apărare a Camerei Deputaţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare a Camerei Deputaţilor, liberalul George Scutaru, a declarat pentru MEDIAFAX că ministrul Administraţiei şi Internelor, vicepremierul Dan Nica, va fi audiat în acestă comisie săptămâna viitoare.

Deputatul PDL Eugen Bădălan a cerut, miercuri, în şedinţa Comisiei de Apărare a Camerei, ca ministrul de Interne, Dan Nica, să fie audiat în comisie în legătură cu "scandalul" de la Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) şi cu intenţiile acestuia de reorganizare a MAI.

"Nu înţeleg foarte exact care sunt obiectivele acestei reorganizări", declara, pentru MEDIAFAX, Eugen Bădălan.

El a arătat că, la fel ca şi în cazul Ministerului Apărării, parlamentarii au aflat din presă despre anumite lucruri din Ministerul de Interne, iar miniştrii nu au venit să informeze comisiile.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, intenţionează să desfiinţeze Direcţia Generală de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI) şi să restructureze "din temelii" Direcţia Generală Anticorupţie (DGA), potivit unor surse ministeriale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici