Video Dan Nica: Poliţia trebuie să câştige lupta cu infractorii

Dan Nica a declarat, joi, în timpul ceremoniei de instalare a sa ca ministru al Administraţiei şi Internelor, că are încredere că poliţiştii trebuie să câştige lupta cu infractorii şi că bilanţul ministerului îl va face cetăţeanul.

20 afișări

Dan Nica a susţinut că are încredere "că Poliţie, Jandarmeria şi Poliţia de frontieră îşi vor face datoria" şi că activitatea Ministerului Administraţiei şi Internelor va avea coordonate simple, instituţiile urmând să-şi facă treaba.

"Poliţia trebuie să câştige lupta cu infractorii. Adevăratul bilanţ al ministerului îl va face cetăţeanul", a susţinut Dan Nica.

Dan Nica a fost instalat, joi, în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, la ceremonia care a avut loc la sediul MAI, participând preşedintele Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns la sediul MAI, în jurul orei 9.45 şi a stat aproximativ un sfert de oră în biroul ministrului Dan Nica, înainte de începerea ceremoniei de instalare a acestuia în funcţie.

La eveniment a participat şi Virgil Ardelean.

Vicepremierul Dan Nica a depus, miercuri, jurământul de credinţă în calitate de ministru al Administraţiei şi Internelor, la Palatul Cotroceni, în faţa preşedintelui Traian Băsescu, la ceremonie participând preşedinţii Camerelor Parlamentului şi membri ai Guvernului, în frunte cu premierul Emil Boc.

Vicepremierul Dan Nica a fost validat, miercuri, de plenul reunit al Parlamentului, prin vot secret cu bile, pentru a prelua şi portofoliul de ministrul al Administraţiei şi Internelor, obţinând 310 voturi "pentru" şi 113 voturi "împotrivă".

Parlamentul a aprobat, cu 310 voturi "pentru", 113 "împotrivă", nominalizarea vicepremierului Dan Nica ministru al Administraţiei şi Internelor, 7 parlamentari preferând să nu-şi exercite votul.

Citeşte şi:

Băsescu a semnat decretele de numire a lui Nica în funcţiile de vicepremier şi ministru de Interne

Dan Nica, validat de comisiile de specialitate pentru Ministerul de Interne

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici